Wie zijn wij - Chefs On Tour
1610
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1610,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Wie zijn wij

Chefs on Tour is een creatief cateringbedrijf op topniveau van broer en zus Michiel en Caroline de Bruijn.
Na jaren in sterrenkeukens gewerkt te hebben, waarvan twee jaar als sous-chef van restaurant Vermeer (**) in Amsterdam,
was het voor Michiel tijd voor een volgende stap. In plaats van het opzetten van een eigen restaurant,
heeft hij er voor gekozen het sterren niveau te vertalen naar catering. In 2005 is hij begonnen met Chefs on Tour.

 

Zijn zus Caroline is in het jaar daarna afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld academie. Sinds die tijd vergezelt ze haar broer in de keuken.
Aan zijn zijde heeft zij zich het koksvak eigen gemaakt.

De gerechten van Chefs on tour verrassen in smaak en vormgeving en bieden het beste van het seizoen in kleur, geur en smaak.
Alle ingrediënten worden zeer zorgvuldig geselecteerd.