Event Catering? Cateringbedrijf Chefs on Tour
965
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-965,page-child,parent-pageid-940,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Event Catering

Culinaire cateraar

Broer en zus Michiel en Caroline de Bruijn bundelen hun krachten en willen jullie graag meenemen in hun wereld van smaak, kleur, creativiteit, experiment en vormgeving. Met mooie en verse ingrediënten creëren ze gerechten die jouw aandacht durven vragen.

Cateringbedrijf Chefs on Tour

Chefs on Tour kan je vele zaken uit handen nemen op jouw event. Natuurlijk verzorgen zij de luxe catering, maar ook de drank, meubels, tenten, menukaartjes en aankleding verzorgen ze graag voor je. Door de verschillende kwaliteiten van broer en zus Michiel en Caroline uit Haarlem zijn al die elementen perfect op elkaar afgestemd. Michiel is top-kok en heeft jarenlange ervaring in sterrenrestaurants, waarvan vier jaar als souschef bij restaurant Vermeer(**) in Amsterdam. In 2005 besloot hij dit culinaire niveau te vertalen naar catering. Hij is dan ook vanzelfsprekend de chef-kok bij Chefs on Tour. Caroline is Beeldend kunstenaar en in 2006 afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld academie. De aankleding van events is bij haar in goede handen. Verder hebben ze een aantal vaste partners waar ze op events mee werken. Hun wijnen laten ze bijvoorbeeld importeren door wijnbedrijf Thoob en de bloemen komen van bloemenatelier klavertje vijf uit Haarlem. Op locatie werken ze uitsluitend met professionals in de keuken en in de bediening.

Event catering op maat

Heb jij of je bedrijf een event met een bepaald thema? Chefs on Tour denkt heel graag met je mee. Het bedenken van bijzondere concepten voor catering events vinden ze geweldig om te doen.

Zo hebben ze bijvoorbeeld voor T-mobile een tea-paring (T-paring) event verzorgd. Op dit event werden de gasten verrast met heerlijke thee-spijscombinaties. Een brandende sigaar van eendenlever met een rookthee in een cognacglas is daar een voorbeeld van. Voor een luxe bedrijfslunch maakte Caroline speciaal een sculptuur van een pauw voor op tafel en bedacht Michiel een parade van Soulfood. In een bruiloftsdiner werden de lievelingskleuren van het bruidspaar verwerkt in de gerechten en de aankleding. Voor een event van DSM werden gerechten ontwikkeld met hun eigen gistextracten. Ook lieten ze zich voor een afscheidsdiner inspireren door de lievelingskunstenaars van de hoofdgast. Ook heeft Chefs on Tour al meerdere keren een menu gemaakt naar aanleiding van een kunsttentoonstelling.

Referenties event catering

Een selectie van bedrijven waarvoor Chefs on tour event catering heeft verzorgd: T-Mobile, MontBlanc, Sjenkels, Droog Design, DSM Delft, Dilmah, Ciconia Consort, 37Pk Platform voor de Kunsten en Kunstenaars initiatief Horizonverticaal.

Catering laten verzorgen? Neem contact met ons op.