Luxe Catering? Culinaire Cateringbedrijf Chefs on Tour!
976
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-976,page-child,parent-pageid-940,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Luxe Catering

Culinaire cateraar

Broer en zus Michiel en Caroline de Bruijn bundelen hun krachten en willen jullie graag meenemen in hun wereld van smaak, kleur, creativiteit, experiment en vormgeving. Met mooie en verse ingrediënten creëren ze gerechten die jouw aandacht durven vragen.

Luxe Cateringbedrijf Chefs on Tour

Om u te laten verwennen met luxe gerechten en professionele bediening hoeft u niet naar een (sterren) restaurant. Top-kok Michiel de Bruijn is in 2005 begonnen met het luxe cateringbedrijf Chefs on Tour. Na meer dan tien jaar in sterren keukens te hebben gewerkt heeft hij besloten om dit niveau te vertalen naar luxe catering. Samen met zijn zus en beeldend kunstenaar Caroline verzorgt hij bij elk catering evenement het eten en de aankleding tot in de puntjes. Verder werken ze samen met een team van professionele koks, bediening en sommeliers.

Luxe catering op maat

Michiel en Caroline vinden niets leuker dan het bedenken van nieuwe concepten. Dus als je speciale wensen hebt voor je luxe catering evenement gaan ze graag met je om de tafel zitten. En onder het genot van een hapje en een drankje zullen ze je vragen stellen als: Heeft het catering evenement een bepaald thema? Van welke keuken je houdt je? Wat is je lievelingsgerecht? Naar welke restaurants ga je het liefst? Zijn er bepaalde kleuren die je wilt gebruiken in je evenement? Na het gesprek, in het kookatelier in IJmuiden, komen ze met een mooi voorstel voor het menu en de (eventuele) aankleding.

Luxe catering op locatie

Chefs on tour kan koken op elke locatie. Van Frambozenkas tot kasteel in de Ardennen, van weiland tot grachtenpand. Koken kunnen ze eigenlijk op elke locatie.
Chefs on Tour werkt voor hun luxe catering ook samen met een aantal vaste locaties. Een aantal voorbeelden daarvan zijn: de ruïne van Brederode in Santpoort, Museum het Dolhuys in Haarlem, Level Eleven in Amsterdam en de Theeschenkerij in Velsen.

Referenties luxe catering

Chefs on Tour heeft de afgelopen tien jaar voor een grote verscheidenheid particulieren en bedrijven de luxe catering mogen verzorgen. Een kleine selectie daarvan: T-mobile, Rabobank, KPN, Montblanc, Shell, Gemeente Haarlem, Gemeente Den Haag, InHolland, Korzo danstheater.

Catering laten verzorgen? Neem contact met ons op!