Catering voor uw Evenement? Cateringbedrijf Chefs on Tour
940
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-940,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Catering

Culinaire cateraar

Broer en zus Michiel en Caroline de Bruijn bundelen hun krachten en willen jullie graag meenemen in hun wereld van smaak, kleur, creativiteit, experiment en vormgeving. Met mooie en verse ingrediënten creëren ze gerechten die jouw aandacht durven vragen.

Cateringbedrijf Chefs on Tour

Voor een culinaire beleving hoef je niet automatisch naar een (sterren)restaurant. Michiel de Bruijn, jarenlang als kok werkzaam geweest op het hoogste niveau (waarvan jaren als souschef van het met twee Michelin sterren bekroonde restaurant Vermeer in Amsterdam), heeft er in 2005 voor gekozen om dit niveau te willen vertalen naar catering. Al ruim tien jaar verzorgen zij met Chefs on Tour de catering voor o.a.: evenementen, bedrijfsfeestjes, bruiloften, verjaardagen en recepties. Voor groepen vanaf vijftien personen komen ze voor je koken. Hiervoor zijn verschillende culinaire concepten mogelijk. Dit kan een Sitting Dinner zijn aan een prachtig gedekte tafel of een informeel Walking Dinner, waarbij je de kans krijgt om al je gasten te spreken. Een culinaire barbecue of een parade van Fingerfood & Soulfood. Er zijn ook verschillende locaties waar ze mee samenwerken en waar we jouw evenement kunnen cateren. Denk daarbij aan: de ruïne van Brederode in Santpoort, het Dolhuys in Haarlem, de Theeschenkerij in Velsen en Level Eleven in Amsterdam. Maar eigenlijk kunnen ze op elke locatie de catering verzorgen. Van koeienstal tot Poptempel en van druivenkas tot kunstenaars atelier, je kan het zo gek niet bedenken. Koken kunnen zij overal!

Catering op maat

Als je speciale wensen hebt, maken Michiel en Caroline ook graag een concept op maat voor jouw catering evenement. Dit kan een speciaal voor jou bedacht gerecht zijn, je lievelingsgerecht in een nieuw jasje, de kleuren van je bruiloft verwerkt in gerechten en aankleding, mooie menukaartjes, je lievelingsbloemen of zelfs een sculptuur speciaal voor jouw catering evenement gemaakt.

 

Hoe gaat een catering evenement bij Chefs on Tour in zijn werk?

  • We maken een afspraak met je in de keuken van Chefs on Tour in IJmuiden.

Daar wordt aan de chef’s table besproken wat het desbetreffende catering evenement precies inhoudt.

Wat de voorkeuren zijn qua smaken, gerechten en eventueel aankleding. Natuurlijk maakt chef-kok Michiel ook wat lekkers voor je  klaar om te proeven.

  • Vervolgens maakt de chef een menuvoorstel op maat voor jouw catering
  • Jij bekijkt het menu en laat de chef weten wat je ervan vindt.
  • Het menu wordt desgewenst aangepast.
  • Het catering evenement wordt met een team van koks in de professionele keuken en het atelier in IJmuiden voorbereid, zodat alles gesmeerd loopt op de locatie. De keuken is speciaal ingericht voor catering klussen en masterclasses.
  • Het eten wordt zorgvuldig ingepakt in koelboxen en vervoerd het naar de catering
  • Op de catering locatie wordt de auto uitgeladen en de keuken ingericht, de tafels gedekt en de (eventuele) aankleding geplaatst. De locatie ziet er nu helemaal feestelijk uit. Laat die gasten maar komen!
  • Met een team van professionele koks, bediening, partymanager en sommelier is het catering evenement tot in de puntjes verzorgd.

 

Referenties catering:

Chefs on Tour heeft de afgelopen tien jaar voor heel wat partijen de catering mogen verzorgen. Elke nieuwe partij is weer een nieuwe creatieve en culinaire uitdaging voor ze. Dat maakt catering zo bijzonder, elke keer een nieuwe plek en nieuwe mensen. De afwisseling, creativiteit,  flexibiliteit en het persoonlijke contact met onze klanten zijn de zaken die hen aanspreken.

 

Hieronder een kleine selectie van bedrijven waarvoor ze met veel plezier voor hebben gekookt: Montblanc, T-Mobile, Post NL, Shell, Gemeente Haarlem, Gemeente Den Haag, Rabobank, Patronaat, KPN en Asscher Daimonds en natuurlijk voor heel veel particulieren.

Catering laten verzorgen? Neem contact met ons op!