Catering Haarlem? Culinaire Cateringbedrijf Chefs on Tour
944
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-944,page-child,parent-pageid-940,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Catering Haarlem

Culinaire cateraar

Broer en zus Michiel en Caroline de Bruijn bundelen hun krachten en willen jullie graag meenemen in hun wereld van smaak, kleur, creativiteit, experiment en vormgeving. Met mooie en verse ingrediënten creëren ze gerechten die jouw aandacht durven vragen.

Cateringbedrijf Chefs on Tour

In 2005 is Chefs on Tour begonnen in een kookstudio aan het Spaarne in Haarlem Na een culinaire omzwerving van acht jaar zijn ze met hun luxe cateringbedrijf in 2017 weer geland in de buurt van hun stad Haarlem, waar zij al 25 jaar met veel plezier wonen. Chefkok Michiel de Bruijn is zijn culinaire carrière gestart in de buurt van Haarlem, namelijk bij de Bokkedoorns in Overveen. Hij heeft daarna door heel Nederland en in het buitenland gewerkt, maar Haarlem blijft zijn stad. In 2005 heeft Michiel besloten het niveau van de sterrenkeukens, waarin hij meer dan tien jaar gewerkt heeft, te vertalen naar catering. Samen met zijn zus Caroline runt hij dit culinaire en creatieve cateringbedrijf Chefs on tour. Caroline de Bruijn is in Haarlem een bekende kunstenaar. Ze is in 2006 afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld academie in Amsterdam. Ook zij keerde gelijk daarna weer terug naar Haarlem, waar zij al ruim tien jaar een atelier heeft. Al vanaf het begin helpt ze als kok in de catering-keuken en verzorgt ze de aankleding voor de verschillende catering evenementen. Vanaf 2017 zitten de keuken en het atelier in hetzelfde pand, zodat de creatieve en culinaire verhalen zich steeds meer kunnen gaan mengen. Caroline maakt ook beelden op maat voor exclusieve catering evenementen. Broer en zus wilden al heel lang samen een bedrijf beginnen, waarin ze beide hun passie kwijt konden. Ze prijzen zich dan ook gelukkig met hun prachtige nieuwe locatie in de Vissershaven van IJmuiden. Daar hebben ze vis (Visafslag), kaas (Fromagerie L’Amuse) en brood (Boulangerie Oscar) om de hoek. Want ze halen hun ingrediënten natuurlijk het liefst bij lokale bedrijven, die net als zij voor kwaliteit staan.

 

Het atelier op de eerste verdieping is ook voor gasten af te huren voor private dining en andere bijeenkomsten. In de professionele keuken op de begane grond worden de catering evenementen voorbereid, kan gegeten worden aan de chefs’s table, worden privé-kooklessen en masterclasses voor groepen gegeven.

Referenties Catering Haarlem

Chefs on Tour verzorgt  catering door heel Nederland.
Ook komen ze wel eens over de grens. Maar het liefst koken in en om Haarlem.

 

Klanten en locaties uit Haarlem waar ze voor gekookt hebben: Gemeente Haarlem, Museum het Dolhuys, Patronaat, InHolland Haarlem,  St Bavokerk, het Noord Hollands archief, Haarlem Wijn, 37PK Platform voor de Kunsten, Kunstenaars initiatief Horizonverticaal, Wolkontwerp, Somm en natuurlijk voor heel veel particulieren.

Catering laten verzorgen? Neem contact met ons op.