Ontmoet ons - Chefs On Tour
Op deze pagina kan je de contact gegevens vinden van Chefs on Tour, Culinair Catering. In Ijmuiden gevestigd. De chefs werken in heel Nederland.
Culinaire catering,catering,haarlem catering,
83
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-83,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Ontmoet ons

Maak een afspraak

Broer en zus

Chefs on Tour is een creatief cateringbedrijf op topniveau van broer en zus Michiel en Caroline de Bruijn.
Na jaren in sterrenkeukens gewerkt te hebben, waarvan twee jaar als sous-chef van restaurant Vermeer (**) in Amsterdam, was het voor Michiel tijd voor een volgende stap. In plaats van het opzetten van een eigen restaurant, heeft hij er voor gekozen het sterren niveau te vertalen naar catering. In 2005 is hij begonnen met Chefs on Tour.

 

Zijn zus Caroline is in het jaar daarna afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld academie. Sinds die tijd vergezelt ze haar broer in de keuken. Aan zijn zijde heeft zij zich het koksvak eigen gemaakt.

De gerechten van Chefs on tour verrassen in smaak en vormgeving en bieden het beste van het seizoen in kleur, geur en smaak. Alle ingrediënten worden zeer zorgvuldig geselecteerd.

Onze producten

De producten die wij gebruiken voor onze catering selecteren wij zorgvuldig. Hierbij houden wij rekening met duurzaamheid, versheid van de producten, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de smaak!
Voor speciale ingrediënten rijden wij ook graag een stuk om.

 

We hebben onze vaste leveranciers, die ook voor niets minder dan kwaliteit gaan.

Kaas: Voor heerlijke kazen hoeven wij niet ver. Wij prijzen ons gelukkig met onze buren van fromagerie L’Amuse. www.lamuse.nl

Brood: Ook het brood halen wij om de hoek. Boulangerie Oscar werkt uitsluitend met pure en natuurlijke ingrediënten en zonder toevoegingen. Op basis van hun eigen desem bakken ze het brood op de vloer van de steenoven. www.boulangerieoscar.nl

Vis: Voor vis zitten wij in de Vissershaven en naast de Visafslag van IJmuiden natuurlijk op de ideale locatie. Verser kan niet!

Wijn: De wijnen die wij bij onze gerechten serveren, laten we selecteren en importeren door Thobias Smit van wijnbedrijf Thoob. Door zijn ruime kennis van wijn en zijn ervaring als kok, is hij als de beste in staat om de perfecte wijnen bij onze gerechten te vinden. Thobias vergezelt ons ook regelmatig als sommelier bij diners op locatie om onze gasten enthousiast de verhalen te vertellen over ‘zijn’ wijnen. www.thoob.nl

Bloemen: Bloemen maken een catering evenement compleet. Hiervoor laten wij ons adviseren door
Bloemenatelier Klavertje Vijf uit Haarlem. www.klavertjevijf.nl