Masterclass Vis en Wijn - Chefs On Tour
1664
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1664,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

1 september: VIS & WIJN

Je wordt ontvangen met een lekker glaasje bubbels en een bijpassend hapje. Dan verdelen we de groep in tweeën en gaat de helft de keuken in voor de masterclass vis en de andere helft naar boven voor de Masterclass wijn.. Na een uur wisselen de groepen. Als afsluiting gaan we gezellig met elkaar aan tafel om de vis te proeven met een lekker wijntje erbij natuurlijk.

VIS: Chefskok Michiel de Bruijn laat verschillende soorten vis zien en vertelt hierover. Hij leert je verschillende technieken (zoals: langzaam garen, bakken op de huid, roken, inleggen etc.) om vis te bereiden. Je mag ook zelf vis fileren en een oestertje openmaken.

WIJN: Wijnimporteur en kok Thobias Smit van THOOB laat je acht verschillende wijnen proeven. Omdat hij zelf kok is weet hij heel veel over wijn/spijs-combinaties. Daar kan hij dan ook veel over vertellen, maar proeven werkt natuurlijk het best.

De kosten voor deze dubbele masterclass zijn €60,00 p.p.

Er is plek voor 20 personen, dus wees er snel bij!