Masterclass Chocolade en Koffie - Chefs On Tour
1667
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1667,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

27 juli: Chocolade & Koffie

Je wordt ontvangen met een cocktail en een bijpassend hapje. Dan verdelen we de groep in tweeën en gaat de helft de keuken in voor de masterclass chocolade en de andere helft naar boven voor de Masterclass koffie. Na een uur wisselen de groepen. Als afsluiting gaan we gezellig met elkaar aan tafel om de bonbons te proeven met een kopje koffie (of thee) erbij natuurlijk! Iedereen krijgt uiteraard een doosje bonbons mee naar huis.

CHOCOLADE: Chefkok Michiel de Bruijn heeft bonbons gemaakt voor verschillende sterrenrestaurants in Haarlem. Hij laat je verschillende soorten chocolade ruiken en proeven. Er komen verschillende technieken aan bod zoals: tempreren, bonsbons maken in een mal, doorhaal bonbons, truffels, chocoladeschotsen e.d. Onder zijn begeleiding mag je ook je eigen bonbons maken en versieren.

KOFFIE: Koffiebrander en master barista Pascal Trompert van Tropa café neemt je mee in de wereld van koffie. Proeven, ruiken, voelen en zien, alle zintuigen komen aan bod. Met koffie kan je ook heel goed koken, dus dan laten we jullie zeker proeven!

De kosten voor deze dubbele masterclass zijn €60,00 p.p.

Er is plek voor 20 personen, dus wees er snel bij!