Locaties - Chefs On Tour
291
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-291,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Locaties

Locaties

Wij werken samen met een aantal locaties, waarmee we goed contact hebben en de catering en aankleding kunnen verzorgen.

Level Eleven

Op deze locatie ga je voor een onvergetelijke 360° beleving op het hoogste niveau. Een ronde ruimte met prachtig uitzicht over heel Amsterdam! Omdat deze locatie zich naast het centraal station van Amsterdam bevindt is het voor al je gasten goed bereikbaar. Een flexibele ruimte voor wel 250 gasten of juist voor een kleine groep en een intieme setting en een extra verdieping met subzalen. Deze locatie is erg geschikt voor alle type diners en aangeklede borrels.

Image Ruine van Brederode 1
Ruïne van Brederode

Deze betoverende locatie bomvol verhalen is uitermate geschikt voor een zomerfeest met een culinaire BBQ. Met fakkels en een akoestisch optreden wordt het een sprookjesachtige beleving.

Binnen is er plek voor diners tot 30 personen en buiten kunnen we tot 250 gasten ontvangen.

Op het voorportaal kunnen tenten gebouwd worden voor al uw gasten.

De ruïne van Brederode is een officiële trouwlocatie en een prachtig decor voor foto’s.

Theater CC-Amstel

Een gloednieuw gebouw in een centraal gelegen en bruisende stadswijk in de Amsterdamse Pijp. Deze locatie leent zich uitstekend voor de combinatie van een voorstelling of presentatie in de theaterzaal en een borrel of diner in het restaurant/foyer. In de zomer is er ook een groot buitenterras. De theaterzaal beschikt over 154 luxe stoelen.

Amsterdam
www.ccamstel.nl

Arendshoeve – The gardens of Amsterdam

Deze bijzondere en vooral groene locatie is perfect voor grotere zakelijke of particuliere evenementen. Door de verrijdbare plantenmuren is het mogelijk verschillende ruimtes te creëren. Deze locatie is een beleving voor alle zintuigen.  Door de kas vol planten is meer aankleding bijna niet nodig. De Arendshoeve is een officiële trouwlocatie. Er zijn 400 gratis parkeerplaatsen.

Patronaat

Een originele en indrukwekkende locatie. Hét poppodium van Haarlem is af te huren voor een bedrijfsfeest, borrel, feest, diner of trouwerij. Patronaat beschikt over vier locaties: Grote zaal, tweede zaal, derde zaal en vierde zaal. De locaties zijn gezamenlijk of afzonderlijk af te huren voor besloten en openbare evenementen. Patronaat is tevens een officiële trouwlocatie.

Lichtfabriek

Deze monumentale evenementenlocatie in Haarlem heeft haar authentieke, industriële uitstraling behouden en is van alle moderne gemakken voorzien. Door de acht Locaties van verschillende maten binnen dit pand, zijn de mogelijkheden enorm. De Lichtfabriek is ook een officiële trouwlocatie.

Sociëteit vereeninging

De zalen in dit prachtige monument, lenen zich voor een breed scala aan evenementen. Deze locatie is geschikt voor kleine en grote evenementen.  De zalen hebben een capaciteit van 8 tot 250 personen en zijn ook in combinatie beschikbaar. Daarnaast is er een heerlijk dakterras. Erg geschikt voor elk type diner. We kunnen zelf barbecueën op het dakterras!

Deze locatie ligt aan de rand van het centrum, is niet ver van station Haarlem en heeft een parkeergarage in de buurt.

Image Metaal Kathedraal 2
Metaal Kathedraal

Een unieke inspirerende plek, met prachtige zalen. De Metaal Kathedraal is een cultureel centrum dat oorspronkelijk een Rooms-Katholieke kerk was.

Er zijn diverse ruimtes beschikbaar met elk hun eigen bijzondere eigenschappen
Metaal Kathedraal beschikt over audio, video, gratis wifi en parkeergelegenheid.

Beneden in ‘de Buyk’, een grote ruige ruimte, is plek voor bijeenkomsten tot 250 personen. Boven in ‘het Hemelryck’ waan je je in een andere wereld. Hier is plek voor bijeenkomsten tot 100 personen.

Een diner aan prachtig gedekte lange tafels, een walking dinner of een avond met een parade van kleine hapjes. Het is allemaal mogelijk hier!

De Vishal

Gezien de schitterende ligging en de prachtige ruimte is tentoonstellingsruimte de Vishal een hele bijzondere plek om een receptie, diner of bijeenkomst te organiseren. Omringd door kunst, in een eeuwenoud monument in hartje Haarlem, kun je je gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen. Met het Stadhuis aan de overkant is de Vishal ook erg geschikt voor een Bruiloftsreceptie of diner.

Image Museum Dolhuys Haarlem 2
Museum Het Dolhuys

De sfeervolle eigentijdse ruimte met historisch karakter, het ruime terras en de goede bereikbaarheid maken museumcafé Thuys tot een aantrekkelijke locatie voor een Sitting dinner aan lange tafels een Walking dinner of een feest met een parade van fingerfood. Ook een uitmuntende plek voor een huwelijk. Thuys biedt ruimte tot 100 gasten, beschikt over faciliteiten als een beamer, geluidsinstallatie en een piano en kan tot na middernacht geopend blijven.