Restaurant voor één dag - Chefs On Tour
1427
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1427,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Restaurant voor één dag

Een metamorfose

Restaurant voor één dag

We toveren je bedrijf voor één dag om tot restaurant!

Prachtig gedekte tafels met kandelaars en bloemen in plaats van die saaie bureaus. Chefs, een gastheer/vrouw en een sommelier verwennen het personeel met een heelijk diner en bijpassend wijnarrangement.

Voorbeeldmenu:
STOERE BIETJES
€3.00
Op hooi gerookte gele bietjes met geitenkaas
SALADE VAN OUDE TECHNIEKEN
€9.50
Geitenkaas met gepikkelde groenten, een vinaigrette van gerookte framboos en oesterblad
UITWAAIEN OP HET STRAND
€11.50
Geroosterde aubergine met tongscharfilet en een oosterse warme gelei en zilte sla
CASSOULET ACHTER DE DUINEN
€14.00
Zacht gegaarde kabeljauw, met fijne groenten geïnspireerd op de Hollandse duinen
ZEG EENS: KAAS!
€8.50
Cheese ’’burgertje’’ met Chaource, Bleu de Basque, vanille en peer, crème pastinaak en truffel
OE...LEKKERRR
€8.50
Crème brulée van grapefruit met warme kersen en schuimpjes van yoghurt

Voor een maaltijdvullend diner adviseren wij minimaal 4 gangen. Minimaal 30 personen.

Prijzen zijn exclusief personeel, bezorgkosten en BTW.