Culinaire Concepten - Chefs On Tour
111
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-111,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Culinaire Concepten

Onze gerechten krijgen natuurlijk al onze aandacht, liefde en zorg. Met pure ingrediënten creëren we steeds opnieuw de mooiste en lekkerste gerechten. Maar bijna zo belangrijk als de gerechten is de vorm waarin ze gepresenteerd  worden. Hiervoor hebben wij verschillende culinaire concepten ontwikkeld.

We toveren je bedrijf voor één dag om tot restaurant of komen culinair barbecuen in een kasteeltuin. Wil je aan een mooi gedekte tafel zitten met je gasten of kies je voor een ‘walking dinner’, zodat je al je gasten op een informele manier kan spreken.

Ook de locatie kan je evenement een hele andere dimensie geven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij koken op de meest uiteenlopende plekken en daar genieten wij ook van. Zo hebben we bijvoorbeeld al gekookt in een koeienstal, een druivenkas, een kunstatelier, een poptempel, een theater, een kapperszaak, verschillende kerken en een kasteelruïne.

SOULFOOD PARADE
Avonden waarbij wij ons helemaal laten gaan

Soulfood parade

Een parade van kleine hapjes en gerechtjes. Je gasten worden de hele avond door verwend met de lekkerste smaken uit alle uithoeken van de wereld. Streetfood met een ster. Dit concept kan aan tafel én lopend uitgeserveerd worden. Ideaal voor lunch, diner en receptie.

Een aantal voorbeelden:
ISRAËL
€3.50
Mini falafal met kruidenmayonaise
TAIWAN
€3.00
Dimsum van schaaldieren, kokos en limoen
ITALIË
€2.50
Licht gerookt kwarteleitje met artisjok en truffel
MAROKKO
€3.00
Pastilla van oesterzwam met gekonfijte citroen
PORTUGAL
€3.50
Shotje vissoep met gamba, crouton en rouille
NEDERLAND
€3.00
Hangop met karamel en een bitterbal van wentelteefjes

Voor een maaltijdvullende maaltijd adviseren wij 10 bites. Minimaal 25 personen.

Prijzen zijn inclusief presentatiemateriaal, exclusief personeel, bezorgkosten en BTW.

SITTING DINNER
Gezellig en verzorgd met je gasten dineren
aan een mooi gedekte tafel

Sitting dinner

Wil je gezellig en verzorgd met je gasten dineren aan een mooi gedekte tafel, dan is een sitting dinner een uitstekende keuze. Wij serveren de gasten een uitgebreid menu uit uit met desgewenst een bijpassend wijnarrangement, samengesteld door onze sommelier. Wij kunnen koken op elke gewenste locatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij experts geworden in improviseren.

Seizoensmenu:
PYTTIPANNA
€3.00
Aardappel muffin met een tartaar van huisgerookte zalm met een kwartel spiegeleitje
HARTIG EN ZOET
€3.00
Pastilla met oesterzwam en gekonfijte citroen
GEROOKTE WORTEL
€8.50
Salade van gerookte wortel, avocado en vegetarische ‘eendenlever’
ZEEDUIVEL
€13.00
Zeeduivel in kadaíf-deeg met couscous/quinoa, een crème van gele paprika en een Hollandaise met vadouvan kruiden
KALFSWANG
€14.00
Krokant gebakken kalfswang met een cassoulet van herfstgroenten en een crème van spinazie
ROZEMARIJN KARAMEL
€8.50
Chocolade dessert met rozemarijn karamel en kastanjes

Voor een maaltijdvullend diner adviseren wij minimaal 4 gangen.
Bij een sitting dinner wordt altijd brood geserveerd met verschillende soorten zout, peper en boter. Minimaal 20 personen.

Prijzen zijn exclusief personeel, bezorgkosten en BTW.

WALKING DINNER
De gelegenheid om met al je gasten te spreken

Walking dinner

Je geniet van een heerlijk diner in ongedwongen sfeer. Wij  serveren de gasten een variëteit aan culinaire gerechtjes uit. Door het flexibele concept van het ‘walking dinner’ ben je in de gelegenheid om met al je gasten te spreken.

Voorbeeldmenu:
RAVIOLI
€8.50
Ravioli van wilde paddestoelen, gegrilde groene asperges en een gerookte beure blanc
ZEEBAARS
€9.50
Gebakken zeebaars met een warme kruidengelei en een compote van aubergine
SEIZOEN SOEP
€5.00
Doperwtensoepje met ibericoham
PARELHOEN
€9.50
Geconfijte parelhoen met venkel, creme van spinazie/topinambour en een schuim van aardappel met vadouvankruiden
TOMATENTUINTJE
€9.50
Tomatentuintje met gegrilde gamba's
ROZENMERENGUE
€6.50
In specerijen gekonfijte rode biet, yoghurt/bietsorbet en rozenmerengue

Voor een maaltijdvullend diner adviseren wij minimaal 6 gangen, eventueel aangevuld met amuses/fingerfood vooraf. Minimaal 25 personen.

Prijzen zijn exclusief personeel, bezorgkosten en BTW.

FINGERFOOD
Ideaal voor bedrijfsborrels

Fingerfood

Wij verzorgen graag de hapjes bij je bedrijfsborrel, trouwreceptie of ander evenement.

Een aantal voorbeelden:
ARTISJOKJE
€2.50
Artisjok, Parmaham en truffel
HARTIGE LOLLY
€2.00
Lolly van geitenkaas, aardbei en pistachenootjes
ZALMSPIESJE
€2.50
In gin en grapefruit gemarineerde zalm met een geweckt bietje
PAREL
€2.50
Parel van gerookte kreeft
OESTER
€3.00
Oester met passievrucht en een creme van mierikswortel
GAZPACHO
€3.00
Heldere gazpacho met een transparant broodkrokantje met boterkruim

Minimale afname 150 hapjes en minimaal 30 per soort.

Prijzen zijn inclusief presentatiemateriaal, exclusief personeel, bezorgkosten en BTW.

RESTAURANT VOOR 1 DAG
Een metamorfose

Restaurant voor één dag

We toveren je bedrijf voor één dag om tot restaurant!

Prachtig gedekte tafels met kandelaars en bloemen in plaats van die saaie bureaus. Chefs, een gastheer/vrouw en een sommelier verwennen het personeel met een heelijk diner en bijpassend wijnarrangement.

Voorbeeldmenu:
STOERE BIETJES
€3.00
Op hooi gerookte gele bietjes met geitenkaas
SALADE VAN OUDE TECHNIEKEN
€9.50
Geitenkaas met gepikkelde groenten, een vinaigrette van gerookte framboos en oesterblad
UITWAAIEN OP HET STRAND
€11.50
Geroosterde aubergine met tongscharfilet en een oosterse warme gelei en zilte sla
CASSOULET ACHTER DE DUINEN
€14.00
Zacht gegaarde kabeljauw, met fijne groenten geïnspireerd op de Hollandse duinen
ZEG EENS: KAAS!
€8.50
Cheese ’’burgertje’’ met Chaource, Bleu de Basque, vanille en peer, crème pastinaak en truffel
OE...LEKKERRR
€8.50
Crème brulée van grapefruit met warme kersen en schuimpjes van yoghurt

Voor een maaltijdvullend diner adviseren wij minimaal 4 gangen. Minimaal 20 personen.

Prijzen zijn exclusief personeel, bezorgkosten en BTW.

CULINAIRE BARBECUE
Niets heerlijker dan de geroosterde smaak van een barbecue!

Culinaire barbecue

Niets heerlijker dan de geroosterde smaak van een barbecue! We komen naar je toe met onze barbecues en prachtige Chefs on Tour-stand.
Bij elk gerecht, dat we prachtig op bordjes opmaken, komt er minsten één element van de BBQ.
Deze gerechten worden aan je gasten uitgeserveerd of kunnen bij ons afgehaald worden.

Voorbeeldmenu:
PEKING EEND
€8.50
Krokante eend (gelakt met frambozenjakatori), creme van bospeen en mini boksoi
GEMARINEERDE ZALM
€8.50
Met grapefruit en rode biet gemarineerde zalm, daarna licht gerookt in hooi en rozemarijn, geserveerd met kruiden-couscous en een schuim van yoghurt
PIJLSTAARTINKTVIS
€8.50
Gegrilde watermeloen met geroosterde pijlstaartinktvis en een dressing van gefermenteerde mandarijn
HAMBURGER
€5.00
Hamburgertje met truffelmayonaise
CHOCOLADEMOUSSE
€6.50
Gegrilde mini-bakbanaan met rum-karamel, chocolademousse en notenbrownie
AUBERGINE STEAK
€6.50
Steak van aubergine met romige dille-hangop

Voor een maaltijdvullend diner adviseren wij minimaal 5 gerechten per persoon. Minimaal 20 personen.

Prijzen zijn exclusief personeel, bezorgkosten en BTW.